MAVEDANS

Mavedans til Polterabend eller firma event

Kom i godt humør, og få styr på din krop med den dejlige livsbekræftende mavedans!

Mavedans er et udtryk for livsglæde.
Dansen er feminin, udtryksfuld og sensuel. Samtidig fremmer den smidighed, koordination, muskelkontrol, holdning og kropsbevidsthed.

Til både mavedans og Zumba er der mulighed for leje af stor danse sal i Odense med spejle, musikanlæg og mulighed for bad.

Kontakt mig og hør nærmere på 23 48 77 47
eller kontakt@louise-hougaard.dk

Mavedans er for alle kvinder uanset alder og størrelse. Der findes ingen mere kvindelig og feminin dans, end mavedansen, så kom i kontakt med din "indre kvinde" og prøv kræfter med den smukke og sanselige mavedans.

Undervisningen foregår med energi og danseglæde med fokus på det feminine samt muskler i kroppen der normalt ikke bliver rørt.

Til mændene har den orientalske dans folkloren, så få en sjov oplevelse med mavedans både for kvinder og mænd hver for sig eller sammen - alle kan deltage, uanset alder.

Jeg har danset siden 1999 og har undervist siden 2005. Derudover har jeg undervist og optrådt til et utal af polterabend, fester og firma arrangementer.

Mavedansens historie
Mavedansen stammer fra det gamle Persien og kommer af den gamle folkedans/folkeloren. Historikere har fundet billeder af dansere på 5000 år gamle fresker i gravkamrene.

Når kvinderne dansede akkompagnerede de sig selv på forskellige instrument som harpe, fløjte og lut. Bevægelserne i mavedans kan være både langsomme, graciøse og bløde eller mere intense og inciterende afhængigt af musikkens karakter og instrument. Folklore stilen er mere kraftbetonet som spring og hop, her danses med f.eks. en stok og knyttede næver. Dansen blev akkompagneret af instrumenter som guitar, tamburin, og tromme.

Mavedans blev brugt både til dans for deres guder samt en fast del af fester hvor kvinderne danse for at underholde deres herrer og frue.

Dansen har gennem årene udviklet sig til den mere kommercielle mavedans som vi oplever i dag. Danseformen er blevet mere afklædt og derfor danses der oftest med bar mave og kjole. Den bare mave fremhæver bevægelserne og kjolen ”skjuler” benene da de oftest har lidt ”akavede” ben bevægelser.

KONTAKT MIG HER

________________________________________

SAGT TIL MINE ARRANGEMENTER

Det er jeg simpelthen ikke lavet til
- men det fandme sjovt! :)
 
________________________________________

Louise Hougaard Nitze | Østerbæksvej 59, 5230 Odense M  | Tlf.: 23 48 77 47