ZUMBA MED LOUISE HOUGAARD NITZE

Jeg er uddannet ZUMBA instruktør
af Alberto (Beto) Perez i Amsterdam  2010

 

Skal i "sparke" gang i en fest, få en på opleveren, pulsen op eller en fornøjelig aktivitetsdag så er ZUMBA et rigtigt godt alternativ. Det er både for private, til polterabend eller som firma event.

Kontakt mig : 23 48 77 47

kontakt@louise-hougaard.dk

 Til både mavedans og Zumba er der mulighed for leje af stor danse sal i Odense med spejle, musikanlæg og mulighed for bad.

 

Min ZUMBA historie

Louise Storm Hougaard - Zumba InstruktørJeg hørte om ZUMBA tilbage i 2009 –
Som mavedanser gennem mange år, måtte jeg selvfølgelig prøve det, også selvom det på det tidspunkt ikke var så udbredt i Danmark.

Jeg blev fanget fra første gang jeg mødte op og hørte musikken spille i salen – whau for et energi niveau. For mig er ZUMBA en af de sjoveste og mest effektive træningsformer jeg har mødt. Jeg er blevet meget grebet af det på grund af kombinationen af dansen, musik og de effektive træningselementer der ligger i ZUMBA.

Det er sundt

Det er sundt og befriende at få lov at bevæge os lige der hvor man er - ikke nødvendigvis skulle være god til det, men bare give slip, nyde det og danse. Det indbyder ZUMBA til.

Alle kan være med på det niveau de er...
Jeg er stor fortaler for at alle kan være med. Det er blandt andet derfor, at jeg vil være med til at udbrede ZUMBA med dens mange muligheder. Merenque, salsa, cha cha, samba, bellydance, reggae-rytmer, det er umuligt ikke at blive glad af… man bliver simpelthen ramt af ZUMBA -rytmerne når først musikken spiller!!!

Jeg glæder mig til at ZUMBA'e med jer;-)

Hvad er ZUMBA?

Zumba er sjovt og nemt at deltage i og det er for alle, uanset alder, køn, danse erfaring eller evner.

Zumba er sammensat af unikke bevægelser til høj energimusik der motiverer dig til at give, alt hvad du har i dig. Musikken er en blanding af latin amerikansk musik blandet med moderne musik.

Rutinerne i ZUMBA er en kombination af hurtige og langsomme bevægelser, som er effektive til både vægttab og toning af kroppen samtidig med at du har det sjovt, får pulsen op og sved på panden. I Zumba skal du også bruge koordinations evnen, men det tekniske niveau er ikke voldsomt højt. Det handler mere om at slå sig løs end om perfektion.

Zumba er fedtforbrænding og motion på højt plan - Inspireret af den traditionelle cumbia-, salsa-, samba- og merenque. En slags ”danseaerobic”, inspireret af forskellige latinamerikanske dansestilarter. Der er elementer fra Salsa, Cumbia, Samba, Merenge, reggeaton men også trin og bevægelser fra for eksempel mavedans og hip hop. Men Zumba er mere end bare motion. Det er også dans, rytme og så det sjovt.

Zumba kombinerer latinamerikanske rytmer og dansetrin med konditionstræning som vi kender den fra Aerobic. Mange af de monotone pumpebevægelser i aerobicserien er skiftet ud med bløde og feminine bevægelser tilsat latinamerikanske rytmer og trin fra forskellige dansestilarter.

Zumba kursus med certificeret instruktør

Zumba er registreret varemærke, dvs. man ikke må undervise i Zumba uden at være certificeret instruktør. Louise er certificeret instruktør og uddannet af Alberto (Beto) Perez i Amsterdam forår 2010. 

Se min officielle Zumba Instructor og Zin profil her på zumba.com

KONTAKT MIG HER

________________________________________

SAGT TIL MINE ARRANGEMENTER

Hvis ZUMBA er så sundt
og man forbrænder så mange kalorier,
så tager jeg lige et stykke kage til!
 
________________________________________

Louise Storm Hougaard og Beto Perez

Louise Hougaard Nitze | Østerbæksvej 59, 5230 Odense M  | Tlf.: 23 48 77 47