SJOVT & ENERGISK

Louise Hougaard Nitze

Jeg er en energisk og engageret danser, der i min undervisning har fokus på at det skal være sjovt og inspirerende at danse.

Jeg har danset hele mit liv, mange forskellige stilarter. Mavedans siden 2000 og undervist siden 2005.

Jeg startede min mavedanseundervisning ved "Danmarks Mavedanserskole i København" og har efterfølgende fået undervisning hos en række af professionelle instruktører, deltaget i forskellige workshops og har en lang periode modtaget privat undervisning af Yasmina.

Derudover har jeg optrådt ved et utal af private og offentlige arrangementer rundt om i landet både som mavedanser og ZUMBA instruktør.

 

Danmarksmester
I 2007 vandt jeg Danmarksmesterskabet i mavedans.

 ZUMBA

I foråret 2010 blev jeg uddannet ZUMBA instruktør B1 af Alberto (Beto) Perez..Efterfølgende er jeg blevet instruktør uddannet af instruktører fra Polen, Belgien og Holland (B2, Zumba tomic og Zumba Toning)  Læs mere om ZUMBA her

Jeg underviser på forskellige hold ugentlig på aftenskole FORA1748 og i fitness.dk Odense.

Privat
Jeg er bosat i Odense M med mine dejlige mand Martin og vores 4 skønne sammenbragte børn Laurits, Alba, Maya og Ellen. underviser på forskellige ugentlige hold i både mavedans og Zumba.

Billeder
Mange af mine billeder er taget af www.jansdal.dk Du kan se mine billeder her

KONTAKT MIG HER

________________________________________

SAGT TIL MINE ARRANGEMENTER

Jeg ville lige sige tak for en suveræn oplevelse i lørdags. Pigerne havde stykket en fantastisk dag sammen og ikke mindst zumba(battle) var for fedt.... Jeg priser mig lykkelig for at være i ok form, for det var tale om seriøse ømme kroppe dagene efter.
 
Endnu en gang tak for en super oplevelse, og stor ros til dig for at "undervise" på et niveau hvor alle kan være med og have det sjovt sammen"!!!!!!
 
Mette Jakobsen
 
________________________________________

Louise Hougaard Nitze | Østerbæksvej 59, 5230 Odense M  | Tlf.: 23 48 77 47